Vélemények a könyvről

Gábri AndreaVégre egy érthető és értelmes személyiségfejlesztő könyv! Bár utáltam azt a sok tükröt amit tartott elém, de mikor túl voltam rajta, az olyan felemelő volt... és jött a szeretet rész, ahol teljesen világossá vált, milyen irányba kell mennünk! Ha az első 1/3-ánál be akarod vágni a sarokba az jó, mert akarod a változást, kis pihi után folytasd, érdemes szembenézni saját gyengeségeinkkel! Köszi drága ezt a szuper könyvet!

Gábri Andrea

Dr. Tóta KrisztiánGratulálni szeretnék, mert ez egy átgondolt, okos könyv, egyszerű, világos a nyelvezet, intelligens és érzelmes a tartalom. Hasznos, tanulságos élmény volt.

Dr. Tóta Krisztián

Badovszky TímeaNagyon-nagyon tetszett a könyv! Nagyon sokat kaptam ettől a könyvtől, érzelmileg. Nem is kerül messzire a könyv a lakásban, azt hiszem látótávolságon belül lesz mindig :) Nagyon köszönöm az élményt, és nagyon örülök, hogy megírta ezt a könyvet.

Badovszky Tímea

Deseő KatalinAz öntudatosodni, önismeretre szert tenni őszintén vágyó ember útja során mindig segítséget kap: szembe találkozik pl. helyzetekkel, emberekkel, tanfolyamokkal és könyvekkel… Ez utóbbiak között némelyek nem bolygatják meg, csak legfeljebb a felszínt, vannak fordítások, melyek más kultúrában élőkhöz szólnak eredetileg, megint mások (főleg a gyakorlati útmutatóval, gyakorlófüzettel rendelkezők☺) már nagyobb hatással vannak – átmenetileg. A Gulliver, az oroszlán viszont „hazai”. A kedvesen közvetlen hangnemben, gyakran humorral megírt esetek, történetek, saját tapasztalatok tényleg az itt és most kereső, a mindennapok sodrásában is magáért tenni akaró embert szólítják meg. Sőt, a Gulliver nem csak megszólít, de kézen is fog: „Gyere, keresd meg Te is azt a csak neked szánt Utat, mely egyre inkább mentes a kátyúktól és hepe-hupáktól!

Deseő Katalin

Bejelentkezés konzultációra

Dr. Wallinger Zita - Test & Lélek Doktor: a testi-lelki egészség gyakorlata

Értesülj időben a friss tartalmakról,
a testi-lelki egészség újdonságairól

Kapcsolat

Dr. Wallinger Zita

  1122 Budapest,
Maros utca 38.
Földszint 4-es ajtó
(4-es kaputelefon).

  +36-70-2525-962

  info@wallingerzita.hu

  Oldaltérkép

A Facebookon...

Copyright © Wallinger Zita - All Rights Reserved!   |   Developed & Hosted by Selfmed.pro   |   Oldaltérkép   |   ÁSZF   |   Adatvédelem   |   Adminisztráció